Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Ferrero Collection
Dodatki | Z orzechami, Z czekoladą ciemną, Z nadzieniem |
Zawartość netto | 172 g |
Waga jednostkowa brutto | 0,31 kg |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Niemcy |
Temperatura przechowywania min - max | 14 - 18 °C |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 120 op. zb. (DU) |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Ulica i numer: Wiertnicza 126 Kod pocztowy i miasto: 02-952 Warszawa PL |
Składniki | FERRERO RONDNOIR Czekolada deserowa 40,5% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina), cukier, olej palmowy, mąka PSZENNA, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (5,5%), SERWATKA w proszku, MLEKO odtłuszczone w proszku, czekolada MLECZNA (cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina), skrobia PSZENNA, olej słonecznikowy, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (SOJA), substancje glazurujące (guma arabska), białka MLEKA, miazga kakaowa, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu), sól, wanilina. Może zawierać MIGDAŁY i ORZECHY LASKOWE FERRERO ROCHER Czekolada MLECZNA 30% (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, MLEKO odtłuszczone w proszku, MASŁO odwodnione, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina), ORZECHY LASKOWE (28,5%), cukier, olej palmowy, mąka PSZENNA, SERWATKA w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (SOJA); substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), sól, wanilina RAFFAELLO Suszony kokos (25,5%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), cukier, MIGDAŁ (8%), MLEKO odtłuszczone w proszku, SERWATKA w proszku, mąka PSZENNA, skrobia z tapioki, emulgator: lecytyny (SOJA), aromaty, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), sól. |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Tak |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Tak |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Migdały i produkty z migdałami | Tak |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Zawartość białek | 8,2 g |
Wielkość porcji | 12,5 g |
Zawartość soli | 0,15 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 42,7 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 14,1 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kcal | 603 kcal |
Cukry | 39,9 g |
Zawartość węglowodanów | 44,4 g |
Wartość energetyczna kJ | 2506 kJ |