Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Kinder Schoko-Bons
Zawartość netto | 125 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Belgia |
Składniki | Czekolada MLECZNA 50% (cukier, MLEKO pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina), cukier, MLEKO odtłuszczone w proszku (12,5%), olej palmowy, ORZECHY LASKOWE (5,8%), MASŁO odwodnione, czekolada (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina), substancje glazurujące (guma arabska, szelak), syrop glukozowy, emulgator: lecytyny (SOJA); aromaty. |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 108 op. zb. (DU) |
Produkt o bardzo niskiej zawartości glutenu | Tak |
Waga jednostkowa brutto | 0,13 kg |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Ulica i numer: Wiertnicza 126 Kod pocztowy i miasto: 02-952 Warszawa PL |
Temperatura przechowywania min - max | 14 - 18 °C |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Tak |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Może zawierać |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Może zawierać |
Orzechy | Może zawierać |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Zawartość białek | 8,3 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,02 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 21,2 g |
Wielkość porcji | 5,8 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 3 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 138 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 576 kcal |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 33 kcal |
Zawartość węglowodanów w porcji | 3 g |
Zawartość białek (ogólnie) | 1 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 36,6 g |
Zawartość węglowodanów | 52,5 g |
Zawartość soli | 0,28 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 3 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 6 %RWS |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,5 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1,2 g |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 1 %RWS |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 2 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |
Cukry | 52,2 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 2,1 g |
Wartość energetyczna kJ | 2401 kJ |