Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Knorr
Zawartość netto | 37 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Węgry |
Temperatura przechowywania min - max | 15 - 25 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,04 kg |
Składniki | mąka pszenna,skrobia, boczek wieprzowy (6,7%) (boczek, sól),tłuszcz palmowy,pieczarki (5,2%),sól,wędzona słonina (4,4%),maltodekstryna,wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, guanylan disodowy i inozynian disodowy),cebula*** (2,7%),czosnek,papryka,jałowiec,koncentrat pomidorowy*** (2%),sok z ogórka kiszonego,syrop karmelowy,marchew*** (1,8%),preparat serwatkowy (mleko),borowiki (1,1%),aromaty,maślaki (0,8%),laktoza,ekstrakt słodu jęczmiennego,ekstrakt drożdżowy,majeranek,liść laurowy,aromat dymu wędzarniczego,***z warzyw uprawianych w sposób zrównoważony |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Unilever Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Al. Jerozolimskie 134 Kod pocztowy i miasto: 02-305 Warszawa PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 120 op. zb. (DU) |
Jęczmień i produkty jęczmienne | Tak |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Orzechy | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Może zawierać |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Może zawierać |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Może zawierać |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Nie |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Sposób przygotowania |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Zawartość białek | 1,7 g |
Wartość energetyczna kcal | 53 kcal |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 1 %RWS |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,72 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 5,4 g |
Zawartość soli | 0,96 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 ml |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,6 g |
Ilość porcji w opakowaniu | 4 szt. |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | <0,5 |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 3 %RWS |
Cukry | 0,9 g |
Zawartość białek (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 2 %RWS |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 164 kJ |
Wartość energetyczna kJ | 2 %RWS |
Zawartość węglowodanów | 7,3 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,3 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 2 %RWS |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 1,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,6 g |
Wielkość porcji | 75 ml |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 39 kcal |
Zawartość soli (ogólnie) | 12 %RWS |