Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Master Cook Polska
Typ | Przyprawy jednorodne |
Rodzaj przyprawy | Papryka ostra |
Przeznaczenie | Do drobiu, mięs, ryb, dań wegetariańskich, ryżu, nabiału, sałatek. |
Dla diabetyków | Tak |
Zawartość netto | 500 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Temperatura przechowywania min - max | 15 - 25 °C |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 54 op. zb. (DU) |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Master Cook Polska Sp.z o.o. Sp.k. Ulica i numer: Al. Wojska Polskiego 42 B Kod pocztowy i miasto: 05-800 Pruszków PL |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Hiszpania |
Składniki | mieszanka mielonej papryki czerwonej słodkiej oraz papryczek piri-piri. Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu. |
Waga jednostkowa brutto | 0,55 kg |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wielkość porcji | 100 g |