Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Kupiec
Typ | Błyskawiczne |
Rodzaj | Płatki |
Rodzaj zbóż | Jaglane |
Smak | Naturalny |
Dla diabetyków | Tak |
Zawartość netto | 200 g |
Składniki | 100% płatki jaglane |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Waga jednostkowa brutto | 0,2 kg |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Polska |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Kupiec Sp. z o.o. Ulica i numer: Kupiecka 17 Kod pocztowy i miasto: 62-513 Krzymów PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 180 op. zb. (DU) |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 28 °C |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Może zawierać |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Na ciepło: Pół szklanki płatków zalać szklanką mleka. Lekko posolić i posłodzić. Gotować około 3 minuty, ciągle mieszając. Na zimno: Dwie łyżki płatków jaglanych wsypać do jogurtu lub kefiru i dodać ulubione owoce. |
Zawartość węglowodanów w porcji | 35,9 g |
Cukry | 0,6 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 9 %RWS |
Zawartość węglowodanów | 72 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 2 %RWS |
Ilość porcji w opakowaniu | 4 szt. |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |
Wartość energetyczna kcal | 370 kcal |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 14 %RWS |
Zawartość białek | 12 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 6,2 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 783 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,3 g |
Zawartość białek (ogólnie) | 12 %RWS |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | <0,01 |
Wielkość porcji | 50 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 3,3 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 185 kcal |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 1,7 g |
Wartość energetyczna kJ | 9 %RWS |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,3 g |
Zawartość soli | <0,01 |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 0 %RWS |