Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Helcom
Rodzaj | Suszone |
Skład podstawowy | Podgrzybki |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Zawartość netto | 20 g |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 64 op. zb. (DU) |
Termin minimalnej trwałości (od daty produkcji) | 18 mies. |
Waga jednostkowa brutto | 0,03 kg |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Greek Trade Sp. Z o.o. Ulica i numer: Tadeusza Śliwiaka 14 Kod pocztowy i miasto: 30-797 Kraków PL |
Składniki | podgrzybek brunatny owocniki (kapelusze i trzony) |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Polska |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Przed spożyciem grzyby należy wypłukać, namoczyć ok. 30min i gotować do miękkości. |
Stosowanie - propozycje podania | Spożywać po obróbce termicznej. |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wartość energetyczna kcal | 296 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 1235 kJ |
Wielkość porcji | 20 g |
Cukry | 5,1 g |
Ilość porcji w opakowaniu | 1 szt. |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g |
Zawartość węglowodanów | 25 g |
Zawartość soli | 0,14 g |
Zawartość białek | 23 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 4,6 g |