Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Stovit
Rodzaj | Konfitury |
Składniki | wiśnie, cukier, woda, substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Technika utrwalenia | pasteryzacja |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Stovit Group Sp. z o.o. Ulica i numer: Transportowa 4 Kod pocztowy i miasto: 85-790 Bydgoszcz PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,46 kg |
Temperatura przechowywania min - max | poniżej 4 °C |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 252 op. zb. (DU) |
Zawartość netto | 250 g |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Inne uwagi dotyczące przechowywania | Po otwarciu przechowywać w temp. ok. 4 st. Celcjusza |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wielkość porcji | 15 g |