Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Stovit
Rodzaj | Powidła |
Składniki | śliwki, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo - fruktozowy, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, sorbinian potasu - substancja konserwująca. Sporządzono z 160 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 54 g na 100 g produktu. Produkt może zawierać pestki i ich fragmenty. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Stovit Group Sp. z o.o. Ulica i numer: Transportowa 4 Kod pocztowy i miasto: 85-790 Bydgoszcz PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,03 kg |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 168 op. zb. (DU) |
Zawartość netto | 30 g |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Żyto i produkty żytnie | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Zawartość węglowodanów | 54 g |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |
Cukry | 41 g |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 21 %RWS |
Wielkość porcji | 30 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Zawartość soli | 0 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 46 %RWS |
Zawartość białek | 1 g |
Wartość energetyczna kJ | 11 %RWS |
Wartość energetyczna kcal | 228 kcal |
Zawartość białek (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,3 g |