Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Pudliszki
Typ | Płynny |
Rodzaj sosu | Sos boloński (bolognese) |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Przeznaczenie | DO ODGRZANIA |
Składniki | pomidory (125 g pomidorów w 100 g produktu), warzywa (cebula, seler), cukier, sól, skrobia kukurydziana, czosnek 1,0%, olej rzepakowy, zioła, koncentraty (czarnej porzeczki, czarnej marchwi), regulator kwasowosci (kwas cytrynowy), przyprawa. |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: HJHEINZ POLSKA SP.Z O.O. Ulica i numer: Fabryczna 7 Kod pocztowy i miasto: 63-840 Krobia PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 150 op. zb. (DU) |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Polska |
Waga jednostkowa brutto | 0,8 kg |
Zawartość netto | 500 g |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Inne uwagi dotyczące przechowywania | po otwarciu przechowywać w lodówce |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 66 kcal |
Cukry | 6,3 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 2,1 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | <0,1 |
Zawartość węglowodanów | 9,2 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,8 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 281 kJ |
Kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,6 g |
Zawartość białek | 1,7 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 11,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 7,9 g |
Wartość energetyczna kcal | 53 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 224 kJ |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,5 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość soli | 1,2 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 2,5 g |