Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Delecta
Typ | Babka |
Rodzaj | W proszku |
Smak | Czekoladowy |
Zawartość netto | 0,42 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Składniki | mąka pszenna, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 6%, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu); sól, aromat |
Temperatura przechowywania min - max | poniżej 20 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,36 kg |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: FoodWell Sp. z o.o. Ulica i numer: Fabryczna 5 Kod pocztowy i miasto: 00-446 Warszawa PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 154 op. zb. (DU) |
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Może zawierać |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Może zawierać |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Może zawierać |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Może zawierać |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 1447 kJ |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 7,4 g |
Wartość energetyczna kcal | 345 kcal |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 7,4 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 42 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 21 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 17 g |
Wartość energetyczna kJ | 1447 kJ |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,65 g |
Zawartość soli | 0,65 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 17 g |
Cukry | 21 g |
Zawartość białek | 6,9 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 6,9 g |
Zawartość węglowodanów | 42 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 345 kcal |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |