Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Bakalland
Zawartość netto | 850 g |
Składniki | woda, mak 22%, cukier, bakalie 6,5% [rodzynki 55% (rodzynki 99,5%, olej bawełniany i/lub słonecznikowy); skórka pomarańczowa kandyzowana 45% (skórka pomarańczowa 59%, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier)], syrop cukru inwertowanego, mąka pszenna, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Waga jednostkowa brutto | 0,97 kg |
Bardzo niska zawartość sodu/soli | Tak |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 144 op. zb. (DU) |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: FoodWell Sp. z o.o. Ulica i numer: Fabryczna 5 Kod pocztowy i miasto: 00-446 Warszawa PL |
Niska zawartość tłuszczu | Tak |
Źródło błonnika pokarmowego | Tak |
Temperatura przechowywania min - max | 2 - 20 °C |
Seler i produkty pochodne | Może zawierać |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Może zawierać |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Może zawierać |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 9,6 g |
Zawartość soli | 0,01 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Cukry | 21 g |
Wartość energetyczna kJ | 892 kJ |
Zawartość węglowodanów | 23 g |
Wartość energetyczna kcal | 214 kcal |
Zawartość białek | 4,5 g |
Żelazo (%RWS) | 16 %RWS |
Wapń | 350 mg/100g |
Żelazo | 2,2 mg/100g |
Wapń (%RWS) | 44 %RWS |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |