Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Knorr
Zawartość netto | 16 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Składniki | skrobia, cebula (13%), makaron (9,5%) (mąka pszenna semolina, sól), ekstrakt drożdżowy, mielona papryka (8,5%), syrop glukozowy, sól jodowana, sól, koncentrat pomidorowy (3,5%), cukier, czosnek (2%), aromaty (w tym mleko), mięso wołowe (0,9%), czerwona papryka (0,8%), natka pietruszki (0,5%), majeranek, syrop karmelowy, kminek, maltodekstryna, białko jaja kurzego, korzeń pietruszki. Może zawierać seler, gorczycę, soję i inne zboża zawierające gluten. |
Temperatura przechowywania min - max | 15 - 25 °C |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Unilever Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Al. Jerozolimskie 134 Kod pocztowy i miasto: 02-305 Warszawa PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 161 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 0,02 kg |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Seler i produkty pochodne | Może zawierać |
Gorczyca i produkty pochodne | Może zawierać |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Instrukcje dotyczące przygotowania | 1) Zawartość torebki wsyp do kubka. 2) Zalej 200 ml wrzącej wody i wymieszaj. |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Wielkość porcji | 200 ml |
Zawartość węglowodanów | 4,7 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 3 %RWS |
Zawartość węglowodanów w porcji | 9,4 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | <0,1 |
Cukry | 0,7 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | <0,5 |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 51 kcal |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,1 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 216 kJ |
Zawartość soli (ogólnie) | 27 %RWS |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1,4 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 2 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 ml |
Wartość energetyczna kcal | 26 kcal |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 4 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 4 %RWS |
Kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 2 %RWS |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,6 g |
Wartość energetyczna kJ | 108 kJ |
Zawartość białek | 1 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | <1 |
Zawartość soli | 0,82 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | <1 |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |