Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Prymat
Typ | Mieszanki przypraw |
Przeznaczenie | Przyprawę polecamy do przyrządzenia tradycyjnych kotletów wołowych z mięsa wołowego lub wieprzowego. Dodatkowo sprawdza się jako dodatek do wszelkiego rodzaju mięsnego nadzienia i farszu. Przyprawa do mięsa mielonego jest niezastąpiona także do zrazów, pulpetów, klopsów, szaszłyków, pasztetów, pieczeni rzymskiej, a także kuleczek mięsnych chętnie dodawanych na przykład do spaghetti. |
Zawartość netto | 20 g |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: PRYMAT SP. Z O.O Ulica i numer: CHLEBOWA 14 Kod pocztowy i miasto: 44-337 JASTRZĘBIE - ZDRÓJ PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,03 kg |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 380 op. zb. (DU) |
Składniki | sól, czosnek (15%), cebula, papryka słodka, gorczyca biała, nasiona kolendry (5,5%), marchew, majeranek (3,5%), pieprz czarny, kminek, cukier, kozieradka, chili, tymianek, natka pietruszki, ziele angielskie |
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Może zawierać |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Seler i produkty pochodne | Może zawierać |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Może zawierać |
Orzechy | Może zawierać |
Jaja i produkty pochodne | Może zawierać |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wielkość porcji | 100 g |
Cukry | 12 g |
Zawartość białek | 10 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
Wartość energetyczna kcal | 235 kcal |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kJ | 983 kJ |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 5,6 g |
Zawartość węglowodanów | 29 g |
Zawartość soli | 32,1 g |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |