Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 PLN z VAT
Sposób przygotowania | Bez gotowania |
Zawartość netto | 415 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Wielka Brytania |
Składniki | Fasola biała (51%), pomidory (34%), woda, cukier, ocet spirytusowy, skrobia kukurydziana modyfikowana, sól, ekstrakty przypraw, ekstrakt ziołowy, |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: HJHEINZ POLSKA SP.Z O.O. Ulica i numer: Fabryczna 7 Kod pocztowy i miasto: 63-840 Krobia PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 120 op. zb. (DU) |
Liczba warstw na palecie | 10 warstw (warstwa) |
Wymiar opakowania (SxWxG) | 7,2 x 10,8 x 7,2 cm |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety | 12 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 0,47 kg |
Waga brutto | 5,88 kg |
Temperatura przechowywania min - max | 0 - 25 °C |
Wysokość palety | 1,23 m |
Liczba opakowań konsumenckich | 1 szt. |
Kod CN | 2005 51 00 |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 9,7 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,4 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | <0,1 |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,2 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 682 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 162 kcal |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,2 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 4,7 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 78 kcal/100g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 9,8 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 7,7 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,6 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | <0,1 |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 4,7 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 25,9 g |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |