Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 PLN z VAT
Sposób przygotowania | Do gotowania |
Wegetariańskie | Tak |
Składniki | Sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony, ekstrakt drożdżowy, cukier, aromaty, tłuszcze roślinne częściowo utwardzone w zmiennych proporcjach ( palmowy, rzepakowy), warzywa suszone 3% w zmiennych proporcjach (marchew, pietruszka), tłuszcz drobiowy, skrobia ziemniaczana modyfikowana, grzyby suszone 1%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: karmel. |
Zawartość netto | 60 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Kod CN | 2104 10 00 |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: CYKORIA SA Ulica i numer: Wierzchosławice 15 Kod pocztowy i miasto: 88-140 Gniewkowo PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,07 kg |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety | 18 op. zb. (DU) |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 180 op. zb. (DU) |
Waga brutto | 2,2 kg |
Wymiar opakowania (SxWxG) | 9 x 5 x 1,5 cm |
Temperatura przechowywania min - max | 0 - 25 °C |
Liczba warstw na palecie | 10 warstw (warstwa) |
Liczba opakowań konsumenckich | 30 szt. |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Seler i produkty pochodne | Tak |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 51 kJ |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | <0,5 |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | <0,5 |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 2,6 g |
Wielkość porcji | 255 ml |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,5 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | <0,5 |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,8 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | <0,5 |
Zawartość węglowodanów w porcji | 0,5 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,2 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 5 kcal/100ml |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | <0,5 |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | <0,5 |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 13 kcal |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |