Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 PLN z VAT
Rodzaj | Fasolowa |
Sposób przygotowania | Do gotowania |
Składniki | Mąka fasolowa 60,2%, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, sól, wędzony tłuszcz wieprzowy, suszone warzywa 2,8% (cebula, czosnek, marchew), aromaty (z pszenicą), cukier, zioła, przyprawy. może zawierać: jaja, soję, mleko, seler, gorczycę. |
Zawartość netto | 63 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Kod CN | 2104 10 00 |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Nestle Polska S.A Ulica i numer: Domaniewska 32 Kod pocztowy i miasto: 02-672 Warszawa PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,07 kg |
Waga warstwy palety | 35,8 kg |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety | 20 op. zb. (DU) |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 100 op. zb. (DU) |
Waga brutto | 1,79 kg |
Wymiar opakowania (SxWxG) | 127 x 150 x 9 mm |
Temperatura przechowywania min - max | 18 - 25 °C |
Liczba warstw na palecie | 5 warstw (warstwa) |
Liczba opakowań konsumenckich | 1 szt. |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Może zawierać |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Seler i produkty pochodne | Może zawierać |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Może zawierać |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Jaja i produkty pochodne | Może zawierać |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Instrukcje dotyczące przygotowania | 1. zawartość opakowania dokładnie rozprowadź w 750 ml zimnej wody. 2. postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania. gotuj na małym ogniu przez 8 minut, często mieszając. |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 4 %RWS |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 300 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 4 %RWS |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,9 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 3,1 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,7 g |
Wielkość porcji | 250 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,5 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,5 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,66 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 1,3 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 1 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 4 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 11 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 ml |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,2 g |
Zawartość soli (ogólnie) | 28 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 3 %RWS |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 29 kcal/100ml |
Zawartość białek (ogólnie) | 6 %RWS |
Ilość porcji w opakowaniu | 3 szt. |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,7 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 1,2 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 71 kcal |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |