Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Contimax
Składniki | kawałki makreli 30%(Scomber scombrus, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO27, metoda produkcji: złowione w morzu, metoda połowu: włoki pelagiczne), marchew, ziemniak, woda, papryka 9,4%, ogórek marynowany (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, aromat), koncentrat pomidorowy 5%, olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina), kawałki suszonego pomidora 1%, skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy (zawierają seler), maltodekstryna, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Zawartość netto | 170 g |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 255 op. zb. (DU) |
Temperatura przechowywania min - max | 4 - 25 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,2 kg |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Contimax SA Ulica i numer: Partyzantów 12C Kod pocztowy i miasto: 32-700 Bochnia PL |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Tak |
Orzechy | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Tak |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Zawartość białek | 6,4 g |
Zawartość węglowodanów | 6,3 g |
Zawartość soli | 1,5 g |
Wartość energetyczna kcal | 104 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 433 kJ |
Cukry | 1,7 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 5,9 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |