Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 PLN z VAT
Składniki | Filety z makreli 60%, sos pieprzowy 39%: woda, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, mango(cukier, mango, cukier trzcinowy, ocet winny, sól, przyprawy), ocet spirytusowy, sól, mąka ziemniaczna, pieprz czarny (0,8%), pieprz zielony (0,6%), substancja zagęszczająca (guma guar), przyprawa curry (kurkuma, kolendra, kozieradka, imbir, kmin rzymski, sól jodowana (sól, jodek potasu), skrobia kukurydziana, pieprz cayenne), musztarda( woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, ocewt winny, przyprawy); pieprz zielony 1%. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Zawartość netto | 170 g |
Temperatura przechowywania min - max | 4 - 25 °C |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 255 op. zb. (DU) |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: GRAAL SA Ulica i numer: ZACHODNIA 22 Kod pocztowy i miasto: 84-200 WEJHEROWO PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,19 kg |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Może zawierać |
Jaja i produkty pochodne | Może zawierać |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Tak |
Seler i produkty pochodne | Może zawierać |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Zboża zawierajace gluten | Może zawierać |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Tak |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 4,7 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 235 kcal/100g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 17 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 3,9 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,96 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 15 g |
Wielkość porcji | 170 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |