Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 PLN z VAT
Marka: STARBUCKS
Rodzaj | Niegazowany |
Pojemność | 330 g |
Smak | Czekoladowy, Kawowy |
Działanie | Chłodzące, Orzeźwiające, Pobudzające, Odprężające |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 84 op. zb. (DU) |
Składniki | Czekolada w proszku 88% (cukier, kakao w proszku* 32%), kakao w proszku* (10%) o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny (z soją)), aromat naturalny. **32% kakao w proszku + 10% kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu = 42%. |
RA - Data ważności certyfikatu | 2024-06-10 |
Rainforest Alliance | Tak |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Hiszpania |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Nestle Polska S.A Ulica i numer: Domaniewska 32 Kod pocztowy i miasto: 02-672 Warszawa PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,45 kg |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Instrukcje dotyczące przygotowania | 1. 200ml gorącego mleka częściowo odtłuszczonego. 2. 5x czubatych łyżeczek. 3. wymieszaj i ciesz się smakiem. |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 185 kcal |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 8,7 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 780 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 5,2 g |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 9 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 25 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 7 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 16 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 5 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 17 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 9 %RWS |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 9 %RWS |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 ml |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 4,1 g |
Wielkość porcji | 22 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 22,5 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,28 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 1,4 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,13 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 2,4 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 3,1 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 10,5 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 86 kcal/100ml |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 2,7 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 23,6 g |