Produkt | Wartość |
---|


Numer artykułu: 43756725
Marka: Primavika
Marka: Primavika
Składniki | Prażone orzeszki arachidowe 49%, prażone orzechy nerkowca 25%, prażone migdały 15%, prażone orzechy laskowe 10%, sól morska. |
Dodatki | Z orzechami, Sól morska |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Kod CN | 2008 19 95 |
Waga jednostkowa netto | 185 g |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Primavika Sp. z o.o. Ulica i numer: Akacjowa 27 Kod pocztowy i miasto: 62-023 Gądki PL Numer telefonu: 618171223 |
Bez glutenu | Tak |
Bez glutenu - Numer licencji | Pl-096-049 |
Waga jednostkowa brutto | 0,33 kg |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Może zawierać |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Tak |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej |
Zawartość węglowodanów w porcji | 3,9 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 599 kcal/100g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2480 kJ/100g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 5,6 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1,6 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 12 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 620 kJ |
Ilość porcji w opakowaniu | 7 szt. |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 6,9 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 16 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 6,4 g |
Wielkość porcji | 25 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1,4 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,42 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,1 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 150 kcal |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,7 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 5,3 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 21 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 49 g |