Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: PROSPONA
Rodzaj | Miód |
Składniki | cukier, syrop glukozowo - fruktozowy, woda, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: PROSPONA Sp. z o.o. Ulica i numer: Węgierska 11 Kod pocztowy i miasto: 33-300 Nowy Sącz PL |
Zawartość netto | 410 g |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 310 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 0,63 kg |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Inne uwagi dotyczące przechowywania | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 2 dni. |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wartość energetyczna kcal | 317 kcal |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 7,5 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Wartość energetyczna kJ | 1346 kJ |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0 g |
Zawartość soli | 0,02 g |
Wielkość porcji | 10 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0 g |
Zawartość białek | 0 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 2 %RWS |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 32 kcal |
Cukry | 75 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 135 kJ |
Zawartość węglowodanów w porcji | 7,9 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0 g |
Zawartość węglowodanów | 79 g |
Zawiera barwniki | Nie |
Zawiera przeciwutleniacze | Nie |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |