_

MONINI SOS PESTO Z BAZYLIĄ 190 G

favorite_border

Numer artykułu: 15194459

Marka: Monini

Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Włochy
Przeznaczenie: Dania z makaronu, kanapki, wędliny, mięsa, przękąski
Składniki: Bazylia 43%, oliwa z oliwek 37%, płatki ziemniaczane 5%, sól, woda, ser grana padano chnp (mleko, sól, podpuszczka, zawiera lizozym z jaj), orzechy nerkowca, cukier, ser pecorino romano chnp (mleko, sól, podpuszczka), regulator kwasowości: e575, czosnek, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy,
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 39 g
Sposób przechowywania: przechowywać w warunkach chłodniczych
zobacz więcej »

Oceny klientów  (brak)
Dodaj pierwszą opinię

9.56
1 szt. z VAT
8.85 PLN netto
50.29 PLN brutto za kilogram

Numer artykułu: 15194459

Koszt dostawy: od 9.99 PLN
Dostępne smaki:
Chcesz zamówić większe ilości - skontaktuj się z nami »
Towar w magazynie
Dodaj

MONINI SOS PESTO Z BAZYLIĄ 190 G

MONINI SOS PESTO Z BAZYLIĄ 190 G
MONINI SOS PESTO Z BAZYLIĄ 190 G
MONINI SOS PESTO Z BAZYLIĄ 190 G
MONINI SOS PESTO Z BAZYLIĄ 190 G
MONINI SOS PESTO Z BAZYLIĄ 190 G
MONINI SOS PESTO Z BAZYLIĄ 190 G

Opis szczegółowy MONINI SOS PESTO Z BAZYLIĄ 190 G keyboard_arrow_down

Klasyczny sos pesto wywodzący się z regionu Ligurii, na bazie świeżej bazylii, oliwy z oliwek, orzeszków piniowych i czosnku. Pesto genovese Monini ma kremową, zwartą konsystencję, jest wydajne i proste w zastosowaniu. Wykonane z najwyższej jakości składników ma niepowtarzalny aromat. Wyśmienite do dań z makaronu, kanapek, wędlin, mięs oraz przekąsek.
pokaż wszystko

Parametry produktu MONINI SOS PESTO Z BAZYLIĄ 190 G keyboard_arrow_down

Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Włochy
Przeznaczenie Dania z makaronu, kanapki, wędliny, mięsa, przękąski
Składniki Bazylia 43%, oliwa z oliwek 37%, płatki ziemniaczane 5%, sól, woda, ser grana padano chnp (mleko, sól, podpuszczka, zawiera lizozym z jaj), orzechy nerkowca, cukier, ser pecorino romano chnp (mleko, sól, podpuszczka), regulator kwasowości: e575, czosnek, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy,
Zawartość netto 190 g
Waga jednostkowa brutto 0,35 kg
Kod CN 2103 90 90
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 14 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG) 6,68 x 8,55 x 6,68 cm
Liczba warstw na palecie 14 warstw (warstwa)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 196 op. zb. (DU)
Waga brutto 4,19 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Monini Polska Sp. z o.o.
Ulica i numer: Marcelińska 90
Kod pocztowy i miasto: 60-324 Poznań PL
Numer telefonu: 61 223 23 95
Wysokość palety 1,35 m
Liczba opakowań konsumenckich 2352 szt.
pokaż wszystko

Informacje o alergenach i składzie produktu

Alergeny »

Gorczyca i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Zboża zawierajace gluten Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie

Przechowywanie »

Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych

Wartość odżywcza »

Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 39 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,9 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,4 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1632 kJ/100g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 404 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,8 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 190 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3 g

Inne informacje o zawartości »

Zawiera przeciwutleniacze Tak

Inne produkty z kategorii  Sosy

Opinie i recenzje klientów o MONINI SOS PESTO Z BAZYLIĄ 190 G

Dodaj własną opinięTen produkt nie posiada jeszcze opinii. Bądź pierwszy