Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 PLN z VAT
Typ | Baton |
Rodzaj | Mleczny |
Dodatki | Z nadzieniem, Herbatniki |
Zawartość netto | 46 g |
Składniki | Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), herbatniki 14% (mąka pszenna, cukier, olej palmowy, pełne mleko w proszku, sól, substancje spulchniające (węglany sody, węglany amonu ), e 481, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, e 442, lecytyna sojowa, lecytyna słonecznikowa, aromaty sól. oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne. może zawierać jaja oraz orzeczy. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety | 25 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 0,05 kg |
Kod CN | 1806 31 00 |
Wymiar opakowania (SxWxG) | 154 x 111 x 224 mm |
Wysokość palety | 1,48 m |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 300 op. zb. (DU) |
Liczba warstw na palecie | 12 warstw (warstwa) |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Mondelez Polska sp z o.o. Ulica i numer: Domaniewska 49 Kod pocztowy i miasto: 02-672 Warszawa PL |
Waga brutto | 47 g |
Liczba opakowań konsumenckich | 1 szt. |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Owies i produkty owsiane | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Może zawierać |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Może zawierać |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 49,5 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 6,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 33,5 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,08 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 18,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 9,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 9 %RWS |
Wielkość porcji | 18,5 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 17 %RWS |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 427 kJ |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,4 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 3,5 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 555 kcal/100g |
Zawartość soli (ogólnie) | 1 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 4 %RWS |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 5 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 10 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 5,3 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,2 g |
Zawartość białek (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość węglowodanów w porcji | 10,5 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 102 kcal |