Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Bakalland
Rodzaj/smak | Czekoladowy |
Dodatki | Z bakaliami, W czekoladzie mlecznej |
Zawartość netto | 40 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: FoodWell Sp. z o.o. Ulica i numer: Fabryczna 5 Kod pocztowy i miasto: 00-446 Warszawa PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 360 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 0,04 kg |
Temperatura przechowywania min - max | poniżej 20 °C |
Składniki | składniki zbożowe 24% (płatki owsiane pełnoziarniste 10%, grys kukurydziany, mąka ryżowa), substancja wiążąca; maltitole; polewa o smaku kakaowo-mlecznym 15% [olej palmowy, serwatka w proszku (z mleka),cukier,kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 6%, mleko w proszku odtłuszczone, miazga kakaowa 1%, emulgatory: lecytyny i E 476; aromaty]; jabłka liofilizowane 9,5%, rodzynki 5,6% (rodzynki 99,5%, olej bawełniany i/lub słonecznikowy), żurawina suszona cięta 5,6% (żurawina 51%, cukier, olej słonecznikowy), śliwki suszone cięte 4,5% (śliwki suszone, substancja konserwująca: sorbinian potasu), morele suszone cięte 4,5% (morele suszone, substancja konserwująca: dwutlenek siarki); maltodekstryna, miód piekarski, olej palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole; regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, emulgator: lecytyny, sól, cynamon |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Tak |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Tak |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Tak |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Cukry | 25 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 5,3 g |
Zawartość węglowodanów | 76 g |
Wielkość porcji | 40 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 6,8 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość soli | 0,15 g |
Zawartość białek | 4 g |
Wartość energetyczna kJ | 1642 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 389 kcal |