Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 PLN z VAT
Typ | Baton czekoladowy |
Rodzaj | Kokosowy |
Dodatki | W czekoladzie mlecznej |
Zawartość netto | 57 g |
Składniki | Cukier, wiórki kosowe, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), laktoza, tłuszcz mleczny, serwatka w proszku (z mleka), glicerol, sól, naturalny ekstrakt z wanilii |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Holandia |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 425 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 0,06 kg |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Mars Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Kożuszki Parcel 42 Kod pocztowy i miasto: 96-500 Sochaczew PL |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 6 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 487 kcal/100g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 21,2 g |
Ilość porcji w opakowaniu | 2 szt. |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 7,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 13,7 g |
Wielkość porcji | 28,5 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,1 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,25 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 16,8 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,07 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 580 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 139 kcal |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 48,2 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 3,7 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 25,7 g |