Produkt | Wartość |
---|



Typ | Baton |
Rodzaj | Mleczny, Czekoladowy, Orzechowy |
Dodatki | Z orzechami |
Zawartość netto | 40 g |
Składniki | Cukier, orzechy laskowe (14,8%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), syrop glukozowy, mleko pełne w proszku (6,2%), tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku (5,5%), mleko zagęszczone odtłuszczone, mąka pszenna (3,9%), miazga kakaowa, pełnoziarnista mąka pszenna (2%), kakao, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, maślanka w proszku (z mleka), laktoza (z mleka), tłuszcz mleczny, śmietanka (z mleka), zagęszczona słodka serwatka (z mleka), masło (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), emulgator: lecytyny (soja), sól, skrobia pszenna, kakao niskotłuszczowe, pełnotłuste mleko w proszku, syrop sacharozowy, aromaty naturalne, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, stabilizator: karagen, mielone orzeszki ziemne, aromat naturalny waniliowy. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Niemcy |
Kod CN | 1905 32 11 |
Waga brutto | 43 g |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Storck sp. z o.o. Ulica i numer: Przyokopowa 26 Kod pocztowy i miasto: 01-208 Warszawa PL Numer telefonu: 508036345 |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety | 18 op. zb. (DU) |
Liczba opakowań konsumenckich | 1 szt. |
Waga jednostkowa brutto | 0,04 kg |
Wymiar opakowania (SxWxG) | 14 x 4,5 x 2,1 cm |
Liczba warstw na palecie | 10 warstw (warstwa) |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 180 op. zb. (DU) |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Tak |
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Tak |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2233 kJ/100g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 52,3 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 535 kcal/100g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 31,8 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 14,4 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 8,4 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 38,8 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,35 g |