Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 PLN z VAT
Typ | Baton czekoladowy |
Rodzaj | Czekoladowy, Karmelowy |
Dodatki | W czekoladzie mlecznej |
Zawartość netto | 70 g |
Składniki | Cukier, syrop glukozowy, odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz kakaowy, tłuszcz palmowy, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, laktoza, serwatka w proszku (z mleka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, jęczmienny ekstrakt słodowy, sól, emulgator (lecytyna sojowa), białko jaja w proszku, zhydrolizowane białko mleka, naturalny ekstrakt z wanilii |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 336 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 0,07 kg |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Mars Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Kożuszki Parcel 42 Kod pocztowy i miasto: 96-500 Sochaczew PL |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Tak |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 2,7 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 445 kcal/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 8 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 7,8 g |
Ilość porcji w opakowaniu | 2 szt. |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 5,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 22,1 g |
Wielkość porcji | 35 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,3 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,39 g |
Zawartość białek (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość węglowodanów w porcji | 25,1 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,14 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 655 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 156 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 8 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 63,2 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 3,8 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 15,6 g |