Produkt | Wartość |
---|


Typ | Praliny |
Smak | Czekoladowy |
Dodatki | Z czekoladą białą |
Zawartość netto | 200 g |
Waga jednostkowa brutto | 0,26 kg |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Włochy |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety | 14 op. zb. (DU) |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 84 op. zb. (DU) |
Liczba warstw na palecie | 6 warstw (warstwa) |
Waga brutto | 2,07 kg |
Kod CN | 1806 90 19 |
Wymiar opakowania (SxWxG) | 22,8 x 16,7 x 27,3 cm |
Składniki | Cukier, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy), mleko pełne w proszku, laktoza, emulgator: lecytyny (soja), aromaty. może zawierać orzechy laskowe i inne orzechy. biała czekolada minimum: 30%, masa mleczna minimum: 20% |
Wysokość palety | 1,15 m |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Lindt & Sprungli Ulica i numer: Franciszka Klimczaka 1 Kod pocztowy i miasto: 02-797 Warszawa PL Numer telefonu: +48226422829 |
Temperatura przechowywania min - max | 12 - 16 °C |
Liczba opakowań konsumenckich | 8 szt. |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Orzechy | Tak |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 36 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wielkość porcji | 200 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 38 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 633 kcal/100g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2628 kJ/100g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,2 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 3,8 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 44 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 45 g |