Produkt | Wartość |
---|



Smak | Pomarańczowy |
Zawartość netto | 190 g |
Waga jednostkowa brutto | 0,24 kg |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Składniki | Cukier syrop glukozowy czekolada 19% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne: palmowy, shea; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyna sojowa, e 476; aromat) woda sok pomarańczowy 6% (z soku zagęszczonego) substancja utrzymująca wilgoć (sorbitole) regulator kwasowości (kwas cytrynowy) substancja żelująca (pektyny) stabilizator (cytryniany sodu) aromat |
Liczba opakowań konsumenckich | 24 szt. |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety | 8 op. zb. (DU) |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 56 op. zb. (DU) |
Liczba warstw na palecie | 7 warstw (warstwa) |
Wysokość palety | 1,74 m |
Temperatura przechowywania min - max | 12 - 18 °C |
Kod CN | 1806 90 31 |
Waga brutto | 5,95 kg |
Wymiar opakowania (SxWxG) | 185 x 207 x 24 mm |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Colian Ulica i numer: Zdrojowa 1 Kod pocztowy i miasto: 62-860 Opatówek PL Numer telefonu: 62 590 33 00 |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Może zawierać |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Może zawierać |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Może zawierać |
Orzechy | Może zawierać |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Może zawierać |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 7,1 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,1 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 8,6 g |
Wielkość porcji | 11,9 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,5 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,03 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,1 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,23 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,8 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 62 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 72 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 4,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 7,3 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 181 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 43 kcal |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 361 kcal/100g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1523 kJ/100g |