Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: ANDANTE
Typ | Biszkopt |
Smak | Biszkoptowy |
Zawartość netto | 120 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Słowacja |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: I.D.C Polonia S.A. Ulica i numer: Bartnicka 35 Kod pocztowy i miasto: 30-444 Libertów - Kraków PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,13 kg |
Składniki | Składniki na 100 g produktu gotowego: mąka pszenna 59g, jaja 44g, cukier 37g |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 48 op. zb. (DU) |
Temperatura przechowywania min - max | 3 - 18 °C |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Wartość energetyczna kcal | 400 kcal |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość soli | 0,1 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 4 g |
Cukry | 40 g |
Zawartość białek | 11 g |
Zawartość węglowodanów | 79 g |
Wartość energetyczna kJ | 1694 kJ |