Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 PLN z VAT
Typ | Zbożowe |
Smak | Z dodatkami |
Dodatki | Z owocami |
Zawartość netto | 300 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Czechy |
Waga jednostkowa brutto | 0,33 kg |
Składniki | Składniki: Zboża 61,3 % [mąka pszenna 37 %, zboża pełnoziarniste 24,3 % (płatki pszenne 10,7 %, płatki owsiane 6,2 %, grys owsiany 4,4 %, mąka jęczmienna pełnoziarnista 1 %, mąka żytnia pełnoziarnista 1 %, mąka pełnoziarnista z pszenicy orkisz 1 %)], cukier, olej rzepakowy, kawałki owoców leśnych 6 % [syrop fruktozowo-glukozowy, syrop glukozowy, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik pszenny, cukier, zagęszczony przecier jeżynowy 0,4 %, zagęszczony przecier jagodowy 0,3 %, olej palmowy, substancja żelująca (pektyny), regulatory kwasowości (kwas jabłkowy, kwas cytrynowy), aromat], ryż preparowany 3 % [mąka ryżowa, mąka owsiana, mąka pszenna, mąka pszenna słodowana, cukier, serwatka w proszku (z mleka), sól, dekstroza], składniki mineralne (węglan wapnia, węglan magnezu, żelazo elementarne), substancje spulchniające (węglany amonu, węglany sodu), emulgatory (lecytyna sojowa, E 472e), sól, aromat, odtłuszczone mleko w proszku. |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Mondelez Polska sp z o.o. Ulica i numer: Domaniewska 49 Kod pocztowy i miasto: 02-672 Warszawa PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 70 op. zb. (DU) |
Żyto i produkty żytnie | Tak |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Owies i produkty owsiane | Może zawierać |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Może zawierać |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Orzechy | Może zawierać |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 1,9 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 2,9 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 56 kcal |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 3 %RWS |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,2 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1 %RWS |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,9 g |
Zawartość białek (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 3 %RWS |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,04 g |
Zawartość soli (ogólnie) | 1 %RWS |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,6 g |
Wielkość porcji | 12,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 8,4 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,33 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 3 %RWS |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 234 kJ |