Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 PLN z VAT
Marka: Wedel
Typ | Mleczna |
Smak | Orzechowy |
Dodatki | Z nadzieniem |
Zawartość netto | 100 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Waga jednostkowa brutto | 0,1 kg |
Krótki opis marketingowy | Czekolada Mleczna Pierrot |
Składniki | Czekolada mleczna 50% (Cukier, Tłuszcz kakaowy, Mleko pełne w proszku, Miazga kakaowa, Serwatka w proszku (z mleka), Tłuszcz mleczny, Emulgatory: lecytyna sojowa i E 476, Aromat), Cukier, Tłuszcz roślinny (palmowy), Orzeszki arachidowe (9,6%) (miazga i kawałki), Mleko odtłuszczone w proszku, Serwatka w proszku (z mleka), Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, Emulgator (lecytyna sojowa), Aromat. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 29%, masa mleczna minimum 14%. Może zawierać orzechy, zboża, jaja. |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Lotte Wedel Sp. z o.o. Ulica i numer: Zamoyskiego 28/30 Kod pocztowy i miasto: 03-801 Warszawa PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 288 op. zb. (DU) |
Orzechy | Tak |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,7 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 10,5 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 3 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,04 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 452 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 6,5 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 108 kcal |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 10,2 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,19 g |
Wielkość porcji | 20 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,4 g |