DR. OETKER BUDYŃ CZEKOLADOWY 45G

favorite_border

Numer artykułu: 54089560

Marka: Dr. Oetker

Typ: Budyń
Smak: Czekoladowy
Zawartość netto: 45 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Składniki: Skrobie, skrobia modyfikowana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat (zawiera laktozę). mleko. możliwa obecność glutenu.
zobacz więcej »

Oceny klientów  (brak)
Dodaj pierwszą opinię

1.19
1 szt. z VAT
1.19 PLN netto
26.44 PLN brutto za kilogram

Numer artykułu: 54089560

Koszt dostawy: od 9.99 PLN
Dostępne smaki:
Chcesz zamówić większe ilości - skontaktuj się z nami »
Towar w magazynie
Dodaj

DR. OETKER BUDYŃ CZEKOLADOWY 45G

DR. OETKER BUDYŃ CZEKOLADOWY 45G
DR. OETKER BUDYŃ CZEKOLADOWY 45G
DR. OETKER BUDYŃ CZEKOLADOWY 45G

Opis szczegółowy DR. OETKER BUDYŃ CZEKOLADOWY 45G keyboard_arrow_down

Z pewnością pamiętasz z dzieciństwa wspaniały zapach ciepłego budyniu waniliowego, który gotowała mama czy babcia. Budyń dr. Oetkera to doskonały deser dla twojej rodziny i świetny pomysł na smaczny i zdrowy podwieczorek dla dzieci. Pełny smak i aksamitna konsystencja zadowolą każdego smakosza.
pokaż wszystko

Parametry produktu DR. OETKER BUDYŃ CZEKOLADOWY 45G keyboard_arrow_down

Typ Budyń
Smak Czekoladowy
Zawartość netto 45 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Skrobie, skrobia modyfikowana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat (zawiera laktozę). mleko. możliwa obecność glutenu.
Waga warstwy palety 34,32 kg
Temperatura przechowywania min - max 8 - 22 °C
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Dr.Oetker Polska Sp. z o.o.
Ulica i numer: Dickmana 14/15
Kod pocztowy i miasto: 80-339 Gdańsk PL
Waga jednostkowa brutto 0,05 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 234 op. zb. (DU)
Typ palety Paleta 800 X 1200 mm
Kod CN 1901 90 99
Liczba opakowań konsumenckich 5850 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG) 11,5 x 16,5 x 0,8 cm
Waga brutto 49 g
Wysokość palety 1,72 m
Liczba warstw na palecie 9 warstw (warstwa)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 26 op. zb. (DU)
pokaż wszystko

Informacje o alergenach i składzie produktu

Alergeny »

Soja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie

Przechowywanie »

Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Wartość odżywcza »

Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,1 g
Wartość energetyczna kJ 7 %RWS
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) 8 %RWS
Zawartość białek (ogólnie) 9 %RWS
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 2,7 g
Zawartość soli (ogólnie) 3 %RWS
Zawartość węglowodanów w porcji 21,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,9 g
Wartość energetyczna kcal (energia) 7 %RWS
Ilość porcji w opakowaniu 4 szt.
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,2 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,14 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 130 kcal
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 1,6 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 551 kJ
Wielkość porcji 143 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,3 g
Zawartość węglowodanów (ogólnie) 8 %RWS
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 91 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) 4 %RWS
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 13,6 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 9,5 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 4,7 g
Zawartość węglowodanów (cukry) 15 %RWS

Inne informacje o zawartości »

Zawiera surowce GMO Tak
Zawiera substancje konserwujące Nie

Inne produkty z kategorii  Desery

Opinie i recenzje klientów o DR. OETKER BUDYŃ CZEKOLADOWY 45G

Dodaj własną opinięTen produkt nie posiada jeszcze opinii. Bądź pierwszy