Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 PLN z VAT
Typ | Budyń |
Smak | Czekoladowy |
Zawartość netto | 45 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Składniki | Skrobie, skrobia modyfikowana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat (zawiera LAKTOZĘ). MLEKO. Możliwa obecność GLUTENU. |
Temperatura przechowywania min - max | 8 - 22 °C |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 234 op. zb. (DU) |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Fackelmann Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Europejska 13 Kod pocztowy i miasto: 05-532 Baniocha PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,05 kg |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Może zawierać |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 15 %RWS |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 13,6 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 7 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 4 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 8 %RWS |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 130 kcal |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 2,7 g |
Ilość porcji w opakowaniu | 4 szt. |
Zawartość soli (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1,6 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 4,7 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 8 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 9 %RWS |
Wielkość porcji | 143 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,2 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 551 kJ |
Wartość energetyczna kJ | 7 %RWS |
Zawartość węglowodanów w porcji | 21,5 g |
Zawiera surowce GMO | Tak |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |