Produkt | Wartość |
---|


Zawartość netto | 102 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Bułgaria |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 25 °C |
Liczba warstw na palecie | 6 warstw (warstwa) |
Typ opakowania dla jednostki handlowej niższego poziomu (pierwszego rzędu) | Karton |
Typ opakowania dla jednostki handlowej niższego poziomu (konsumenckiego) | Karton |
Typ palety | Paleta 800 X 1200 mm |
Typ opakowania konsumenckiego | Folia |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Italmex Warszawa Sp. z o.o. Ulica i numer: Jana Olbrachta 94 Kod pocztowy i miasto: 01-102 Warszawa PL Numer telefonu: 601277695 |
Typ opakowania pierwszego rzędu | Karton |
Typ opakowania zbiorczego ostatniego poziomu na palecie | Karton |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety | 64 op. zb. (DU) |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 640 op. zb. (DU) |
Kod CN | 1905 32 05 |
Maksymalna liczba warstw na palecie | 6 warstw (warstwa) |
Minimalna ilość zamówienia | 40 szt. |
Typ opakowania drugiego rzędu | Karton |
Wymiar opakowania (SxWxG) | 192 x 85 x 280 mm |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Bułgaria |
Waga brutto | 4,9 kg |
Waga jednostkowa brutto | 0,11 kg |
Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym | 40 szt. |
Wysokość palety | 2,24 m |
Opakowanie display | Nie |
Opakowanie recyklingowe | Nie |
Składniki | Cukier, mąka pszenna, całkowicie uwodorniony tłuszcz kokosowy, tłuszcz kokosowy, serwatka w proszku, kakao w proszku 5%, miazga kakaowa 1,5%, dekstroza, pasta z orzechów laskowych 0,8%, mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: lecytyny sojowe; aromaty: orzecha laskowego, czekolady, etylowanilina; substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu; olej słonecznikowy, sól |
Liczba opakowań konsumenckich | 1 szt. |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Tak |
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Pistacje i produkty pistacjowe | Nie |
Żyto i produkty żytnie | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Orzechy | Może zawierać |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Może zawierać |
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Jęczmień i produkty jęczmienne | Nie |
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca | Nie |
Owies i produkty owsiane | Nie |
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan | Nie |
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego | Nie |
Migdały i produkty z migdałami | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 30 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 4 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 5 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,2 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2247 kJ/100g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 34 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 538 kcal/100g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 24 g |
Wielkość porcji | 102 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 60 g |