_

BALVITEN KONCENTRAT MĄKI GALICYJSKIEJ 500G. PRODUKT BEZGLUTENOWY

Numer artykułu: 26502211

Marka: Balviten

Rodzaj: Bezglutenowa
Składniki: Skrobia kukurydziana, glukoza, substancje zagęszczające: guma guar, e464; błonnik ziemniaczany, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu; regulator kwasowości: e575
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Jaja i produkty pochodne: Nie
Bez glutenu - Numer licencji: Pl-048-042
zobacz więcej »

Oceny klientów  (brak)
Dodaj pierwszą opinię

6.88
1 szt. z VAT
6.55 PLN netto
Koszt dostawy: 9.99 PLN
Chcesz zamówić większe ilości - skontaktuj się z nami »
Towar w magazynie
Dodaj

BALVITEN KONCENTRAT MĄKI GALICYJSKIEJ 500G. PRODUKT BEZGLUTENOWY

BALVITEN KONCENTRAT MĄKI GALICYJSKIEJ 500G. PRODUKT BEZGLUTENOWY
BALVITEN KONCENTRAT MĄKI GALICYJSKIEJ 500G. PRODUKT BEZGLUTENOWY
BALVITEN KONCENTRAT MĄKI GALICYJSKIEJ 500G. PRODUKT BEZGLUTENOWY

Opis szczegółowy BALVITEN KONCENTRAT MĄKI GALICYJSKIEJ 500G. PRODUKT BEZGLUTENOWY

Produkt bezglutenowy,bez skrobi pszennej
pokaż wszystko

Parametry produktu BALVITEN KONCENTRAT MĄKI GALICYJSKIEJ 500G. PRODUKT BEZGLUTENOWY

Rodzaj Bezglutenowa
Składniki Skrobia kukurydziana, glukoza, substancje zagęszczające: guma guar, e464; błonnik ziemniaczany, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu; regulator kwasowości: e575
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Bez glutenu - Numer licencji Pl-048-042
Kod CN 1901 20 00
Temperatura przechowywania min - max 16 - 24 °C
Bez glutenu Tak
Produkt bezglutenowy Tak
Waga jednostkowa brutto 0,5 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Glutenfree24 Sp Z o.o , Spółka komandytowa
Ulica i numer: Korfantego 191
Kod pocztowy i miasto: 40-163 Katowice PL
Numer telefonu: 503 084 708
pokaż wszystko

Informacje o alergenach i składzie produktu

Alergeny »

Jaja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie

Przechowywanie »

Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Instrukcje dotyczące przygotowania 500g koncentratu 420 ml letniej wody 20 g drożdży lub 7 g drożdży instant 2 łyżki oleju 20g cukru 5g soli wszystkie składniki dokładnie wymieszać (mikserem przez około 5 min). gotowe ciasto wylać do wysmarowanej olejem formy, przykryć suchą ściereczką i pozostawić w ciepłym miejscu (temp. około 25˚c) na około 45 min. ciasto powinno zwiększyć swoją objętość dwukrotnie. przed wstawieniem foremki do rozgrzanego piekarnika posmarować ciasto wodą. piec przez 40-45 minut w temp. 220˚c. od razu po upieczeniu wyjąć chleb z foremki
Stosowanie Produkt dietetyczny do stosowania w diecie bezglutenowej

Wartość odżywcza »

Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,48 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 340 kcal/100g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1550 kJ/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,72 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 87 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,6 g

Inne produkty z kategorii  Mąki

Opinie i recenzje klientów o BALVITEN KONCENTRAT MĄKI GALICYJSKIEJ 500G. PRODUKT BEZGLUTENOWY

Dodaj własną opinięTen produkt nie posiada jeszcze opinii. Bądź pierwszy

Produkty polecane