_

MIX FOR BREAD. MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA 1000G.PRODUKT BEZGLUTENOWY

favorite_border

Numer artykułu: 51562452

Marka: Balviten

Rodzaj: Bezglutenowa
Składniki: Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, białko grochowe, białko sojowe, mąka gryczana, glukoza, błonnik jabłkowy, błonnik grochowy, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Bez glutenu - Numer licencji: Pl-048-151
zobacz więcej »

Oceny klientów  (brak)
Dodaj pierwszą opinię

12.50
1 szt. z VAT
11.90 PLN netto
Koszt dostawy: od 9.99 PLN
Chcesz zamówić większe ilości - skontaktuj się z nami »
Towar w magazynie
Dodaj

MIX FOR BREAD. MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA 1000G.PRODUKT BEZGLUTENOWY

MIX FOR BREAD. MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA 1000G.PRODUKT BEZGLUTENOWY

Opis szczegółowy MIX FOR BREAD. MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA 1000G.PRODUKT BEZGLUTENOWY keyboard_arrow_down

Mieszanka do wypieku bezglutenowego chleba, pizzy, pierogów.
pokaż wszystko

Parametry produktu MIX FOR BREAD. MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA 1000G.PRODUKT BEZGLUTENOWY keyboard_arrow_down

Rodzaj Bezglutenowa
Składniki Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, białko grochowe, białko sojowe, mąka gryczana, glukoza, błonnik jabłkowy, błonnik grochowy, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Bez glutenu - Numer licencji Pl-048-151
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Glutenfree24 Sp Z o.o , Spółka komandytowa
Ulica i numer: Korfantego 191
Kod pocztowy i miasto: 40-163 Katowice PL
Numer telefonu: 503 084 708
Temperatura przechowywania min - max 16 - 24 °C
Kod CN 1901 20 00
Produkt bez laktozy Tak
Produkt bezglutenowy Tak
Bez glutenu Tak
Waga jednostkowa brutto 1,06 kg
pokaż wszystko

Informacje o alergenach i składzie produktu

Alergeny »

Mięczaki i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Orzechy Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie

Przechowywanie »

Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Instrukcje dotyczące przygotowania Przepis na chleb składniki: 500g mieszanki mix for bread, 10g drożdży instant lub 15g drożdży świeżych, 500ml wody, 1 łyżka oleju, 1 łyżeczka soli. sposób przygotowania: składniki powinny być w temperaturze pokojowej. do miski wsypać mix, dodać drożdże instant, sól i wodę (świeże drożdże rozpuścić w wodzie i dodać do reszty składników). mieszając składniki powoli wlać olej. wyrobić ciasto do uzyskania jednolitej masy. ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem formy, przykryć ściereczką i odstawić na około 30 minut do momentu podwojenia objętości. piekarnik nagrzać do 200ºc (bez termoobiegu), na dno piekarnika wstawić blachę/naczynie żaroodporne z ciepłą wodą. wyrośnięte ciasto włożyć do piekarnika i piec około 50 minut. po upieczeniu wyjąć z foremki i ostudzić

Wartość odżywcza »

Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Ilość porcji w opakowaniu 2 szt.
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 366 kcal/100g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1553 kJ/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,83 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,19 g
Wielkość porcji 500 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,8 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 81 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,4 g

Opinie i recenzje klientów o MIX FOR BREAD. MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA 1000G.PRODUKT BEZGLUTENOWY

Dodaj własną opinięTen produkt nie posiada jeszcze opinii. Bądź pierwszy