_

GELLWE ŻELATYNA DO MIĘS, RYB, WARZYW I DESERÓW 50G

Numer artykułu: 64816812

Marka: GELLWE

Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Kraj pochodzenia głównego składnika: Unia Europejska
Orzechy: Nie
Składniki: Żelatyna spożywcza wieprzowa . żelatyna zdatna do spożycia przez ludzi.
zobacz więcej »

Oceny klientów  (brak)
Dodaj pierwszą opinię

3.12
1 szt. z VAT
2.89 PLN netto
Koszt dostawy: 9.99 PLN
Chcesz zamówić większe ilości - skontaktuj się z nami »
Towar w magazynie
Dodaj

GELLWE ŻELATYNA DO MIĘS, RYB, WARZYW I DESERÓW 50G

GELLWE ŻELATYNA DO MIĘS, RYB, WARZYW I DESERÓW 50G

Opis szczegółowy GELLWE ŻELATYNA DO MIĘS, RYB, WARZYW I DESERÓW 50G

Super klarowna na 2,5 l płynu
pokaż wszystko

Parametry produktu GELLWE ŻELATYNA DO MIĘS, RYB, WARZYW I DESERÓW 50G

Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kraj pochodzenia głównego składnika Unia Europejska
Składniki Żelatyna spożywcza wieprzowa . żelatyna zdatna do spożycia przez ludzi.
Waga jednostkowa brutto 0,05 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 -
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Foodcare Sp. z o.o.
Ulica i numer: Spokojna 4
Kod pocztowy i miasto: 32-080 Zabierzów PL
Numer telefonu: 123566000
pokaż wszystko

Informacje o alergenach i składzie produktu

Alergeny »

Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy Może zawierać
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie

Przechowywanie »

Instrukcje dotyczące przygotowania 1. wlej do naczynia 0,5 l przegotowanej, gorącej wody lub wywaru. 2. wsyp 2-3 łyżeczki żelatyny. 3. dokładnie wymieszaj aż do rozpuszczenia się żelatyny. nie gotuj. galaretki z kurczakiem przygotować: 6 łyżeczek żelatyny gellwe, 2 piersi z kurczaka, 2 udka z kurczaka, 2 marchewki, 1 pietruszka, ćwiartka selera, 1 mała puszka kukurydzy konserwowej, 1 mała puszka groszku konserwowego, 2-3 ziarna ziela angielskiego, 1 listek laurowy, sól, pieprz. sposób przygotowania: 1. ugotować części kurczaka, 2 marchewki, 1 pietruszkę i ćwiartkę selera z zielem angielskim i listkiem laurowym w 5 szkl. wody, doprawić solą i pieprzem. 2. wywar dokładnie przecedzić i rozpuścić w nim żelatynę. warzywa pokroić w plasterki, mięso w drobne kawałki. 3. na dnie salaterek układać na przemian plasterki warzyw, kukurydzę, groszek oraz kawałki mięsa do 2/3 wysokości naczynia. zalać tężejącym wywarem. wstawić do lodówki do zastygnięcia.
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Wartość odżywcza »

Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 50 g

Inne produkty z kategorii  Pozostałe produkty sypkie

Opinie i recenzje klientów o GELLWE ŻELATYNA DO MIĘS, RYB, WARZYW I DESERÓW 50G

Dodaj własną opinięTen produkt nie posiada jeszcze opinii. Bądź pierwszy

Produkty polecane