Produkt | Wartość |
---|


Numer artykułu: 49902513
Marka: Master Cook Polska
Marka: Master Cook Polska
Typ | Mieszanki przypraw |
Rodzaj przyprawy | Pieprz |
Przeznaczenie | Uniwersalne |
Dla diabetyków | Tak |
Zawartość netto | 470 g |
Kod CN | 0904 11 00 |
Waga jednostkowa brutto | 0,5 kg |
Składniki | Pieprz czarny, pieprz biały, pieprz zielony, pieprz różowy produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu. |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Master Cook Polska Sp.z o.o. Sp.k. Ulica i numer: Al. Wojska Polskiego 42 B Kod pocztowy i miasto: 05-800 Pruszków PL Numer telefonu: 885 807 006 |
Liczba opakowań konsumenckich | 6 szt. |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Wietnam |
Waga brutto | 3,13 kg |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Unia Europejska |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 108 op. zb. (DU) |
Wymiar opakowania (SxWxG) | 85 x 200 x 85 mm |
Liczba warstw na palecie | 6 warstw (warstwa) |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety | 18 op. zb. (DU) |
Temperatura przechowywania min - max | 15 - 20 °C |
Orzechy | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Seler i produkty pochodne | Tak |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Tak |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Tak |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 252 kcal/100g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 9 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1055 kJ/100g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 37 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |