_

MASTER COOK POLSKA PAPRYKA CZERWONA OSTRA 500G

favorite_border

Numer artykułu: 85453587

Marka: Master Cook Polska

Typ: Przyprawy jednorodne
Rodzaj przyprawy: Papryka ostra
Przeznaczenie: Do drobiu, mięs, ryb, dań wegetariańskich, ryżu, nabiału, sałatek.
Dla diabetyków: Tak
Zawartość netto: 500 g
zobacz więcej »

Oceny klientów  (brak)
Dodaj pierwszą opinię

16.73
1 szt. z VAT
15.49 PLN netto
33.46 PLN brutto za kilogram

Numer artykułu: 85453587

Koszt dostawy: od 9.99 PLN
Chcesz zamówić większe ilości - skontaktuj się z nami »
Towar w magazynie
Dodaj

MASTER COOK POLSKA PAPRYKA CZERWONA OSTRA 500G

MASTER COOK POLSKA PAPRYKA CZERWONA OSTRA 500G

Opis szczegółowy MASTER COOK POLSKA PAPRYKA CZERWONA OSTRA 500G keyboard_arrow_down

Ale Papryka czerwona - charakteryzuje się pięknym krwistym kolorem. Jest niezastąpioną przyprawą w kuchni węgierskiej, meksykańskiej i indyjskiej. Idealnie komponuje się z drobiem i daniami mięsnymi oraz rybnymi.
pokaż wszystko

Parametry produktu MASTER COOK POLSKA PAPRYKA CZERWONA OSTRA 500G keyboard_arrow_down

Typ Przyprawy jednorodne
Rodzaj przyprawy Papryka ostra
Przeznaczenie Do drobiu, mięs, ryb, dań wegetariańskich, ryżu, nabiału, sałatek.
Dla diabetyków Tak
Zawartość netto 500 g
Kod CN 0904 22 00
Typ opakowania dla jednostki handlowej niższego poziomu (konsumenckiego) Karton
Waga jednostkowa brutto 0,55 kg
Typ opakowania pierwszego rzędu Karton
Składniki Mieszanka mielonej papryki czerwonej słodkiej oraz papryczek piri-piri. produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Master Cook Polska Sp.z o.o. Sp.k.
Ulica i numer: Al. Wojska Polskiego 42 B
Kod pocztowy i miasto: 05-800 Pruszków PL
Numer telefonu: 885 807 006
Liczba opakowań konsumenckich 648 szt.
Kraj pochodzenia głównego składnika Hiszpania
Waga brutto 545 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 54 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG) 105 x 270 x 60 mm
Liczba warstw na palecie 6 warstw (warstwa)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 9 op. zb. (DU)
Temperatura przechowywania min - max 15 - 25 °C
pokaż wszystko

Informacje o alergenach i składzie produktu

Alergeny »

Orzechy Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Seler i produkty pochodne Tak
Jaja i produkty pochodne Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie

Przechowywanie »

Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej

Wartość odżywcza »

Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g

Inne produkty z kategorii  Przyprawy

Opinie i recenzje klientów o MASTER COOK POLSKA PAPRYKA CZERWONA OSTRA 500G

Dodaj własną opinięTen produkt nie posiada jeszcze opinii. Bądź pierwszy