Produkt | Wartość |
---|


Numer artykułu: 85428688
Marka: Master Cook Polska
Marka: Master Cook Polska
Typ | Przyprawy jednorodne |
Rodzaj przyprawy | Pieprz czarny |
Przeznaczenie | Do zup, mięs, ryb, sałatek, marynat, przetworów. |
Dla diabetyków | Tak |
Zawartość netto | 500 g |
Kod CN | 0904 11 00 |
Waga jednostkowa brutto | 0,55 kg |
Składniki | Pieprz czarny, ziarno. produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu. |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Master Cook Polska Sp.z o.o. Sp.k. Ulica i numer: Al. Wojska Polskiego 42 B Kod pocztowy i miasto: 05-800 Pruszków PL Numer telefonu: 885 807 006 |
Liczba opakowań konsumenckich | 1 szt. |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Wietnam |
Waga brutto | 5,58 kg |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Unia Europejska |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 54 op. zb. (DU) |
Wymiar opakowania (SxWxG) | 355 x 262 x 133 mm |
Liczba warstw na palecie | 6 warstw (warstwa) |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety | 9 op. zb. (DU) |
Temperatura przechowywania min - max | 15 - 25 °C |
Orzechy | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Seler i produkty pochodne | Tak |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Tak |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Tak |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 255 kcal/100g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 3,26 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 10,95 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1067,63 kJ/100g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 3,55 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 64,81 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |