Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: JemyJemy
Sposób przygotowania | Bez gotowania, Kuchenka mikrofalowa |
Zawartość netto | 450 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Składniki | woda, warzywa 8% (ziemniaki, marchew, seler), fasola biała drobna 7%, kiełbasa wieprzowa 6% (mięso wieprzowe, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, cukier), skrobia modyfikowana, mąka pszenna, słonina wieprzowa wędzona, sól, majeranek, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu. |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Profi S.A. Ulica i numer: Kolejowa 3 Kod pocztowy i miasto: 63-520 Grabów nad Prosną PL |
Temperatura przechowywania min - max | 8 - 25 °C |
Technika utrwalenia | sterylizacja |
Waga jednostkowa brutto | 0,46 kg |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 128 op. zb. (DU) |
Seler i produkty pochodne | Tak |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Orzechy | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Kuchenka mikrofalowa: Zawartość opakowania przełożyć na talerz i włożyć do kuchenki mikrofalowej. Podgrzewać: moc 750 W, czas 3-4 minuty. Garnek: Zawartość opakowania przełożyć do granka. Podgrzewać na małym ogniu 2-3 minuty, ciągle mieszając. |
Zawartość soli | 0,97 g |
Zawartość węglowodanów | 6 g |
Zawartość białek | 2,6 g |
Wartość energetyczna kcal | 57 kcal |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,8 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 2,2 g |
Cukry | <0,5 |
Wartość energetyczna kJ | 239 kJ |
Wielkość porcji | 100 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawiera przeciwutleniacze | Tak |