Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Primavika
Składniki | woda, cieciorka 39%, cebula, koncentrat pomidorowy 17%, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, błonnik pszenny (bez glutenu), sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, seler, pietruszka, por), hydrolizat białka roślinnego, substancja zagęszczająca: guma guar, przyprawy ziołowe (zawierają gorczycę i seler), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy = witamina C, przyprawy, aromat z ekstraktu drożdżowego. Produkt może zawierać soję i sezam. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Zawartość netto | 160 g |
Produkt bezglutenowy | Tak |
Produkt bez laktozy | Tak |
Źródło białka | Tak |
Produkt wegański | Tak |
Źródło błonnika pokarmowego | Tak |
Technika utrwalenia | pasteryzacja |
Bez glutenu - Numer licencji | PL-096-010 |
Bez glutenu | Tak |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: PRIMAVIKA SP. Z O. O. Ulica i numer: Akacjowa 27 Kod pocztowy i miasto: 62-023 Gądki PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 435 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 0,31 kg |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Tak |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Może zawierać |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Tak |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Orzechy | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Inne uwagi dotyczące przechowywania | Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni. |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 2 %RWS |
Ilość porcji w opakowaniu | 6 szt. |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 2 %RWS |
Wielkość porcji | 26 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 149 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 36 kcal |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,2 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 4,2 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1 %RWS |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,4 g |
Zawartość białek (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 1 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 2 %RWS |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 1,3 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,1 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,18 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |