Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 PLN z VAT
Marka: Łowicz
Rodzaj sosu | Słodko-kwaśny |
Smak | Mieszany, Kwaśny, Słodki |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Przeznaczenie | Do spożycia po obróbce termicznej |
Składniki | woda, cukier, marchew, cebula (8,8%), pomidory (8%), koncentrat pomidorowy (5%), papryka czerwona (4,4%), papryka zielona (4,4%), ananas (3,4%), ocet spirytusowy, przecier jabłkowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, pędy bambusa (2%), sól, przyprawy i ekstrakty przypraw, zioła, ekstrakty warzyw, aromaty Może zawierać seler. |
Technika utrwalenia | pasteryzacja |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: MW FOOD Sp. z o.o. Sp. k. Ulica i numer: Chopina 10 Kod pocztowy i miasto: 34-100 Wadowice PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,78 kg |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 175 op. zb. (DU) |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 22 °C |
Zawartość netto | 500 g |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Może zawierać |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Wielkość porcji | 100 g |
Ilość porcji w opakowaniu | 3 szt. |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawiera chininę | Nie |
Zawiera taurynę | Nie |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |
Zawiera barwniki | Nie |
Zawiera kofeinę | Nie |
Zawiera przeciwutleniacze | Nie |
Środki spozywcze z dodatkiem fitosteroli, estrów fitosteroli, fitostanoli lub estrów fitostanoli | Nie |
Zawiera lukrecję | Nie |
Zawiera siarczyny | Nie |
Zawiera wzmacniacze smaku | Nie |
Osłonka niejadalna | Nie |
Zawiera fosforany | Nie |
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących | Nie |