Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: After Eight
Typ | Czekoladki |
Smak | Miętowy |
Dodatki | Z nadzieniem |
Zawartość netto | 400 g |
Waga jednostkowa brutto | 0,46 kg |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Niemcy |
Składniki | cukier, miazga kakaowa, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, preparat serwatkowy w proszku (z mleka), stabilizator (inwertaza), emulgator (lecytyny), olejek miętowy, sól, naturalny aromat waniliowy, kwas: kwas cytrynowy |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Nestlé Polska S.A., Oddział Nestlé Waters Ulica i numer: Domaniewska 32 Kod pocztowy i miasto: 02-672 Warszawa PL |
Temperatura przechowywania min - max | 0 - 0 °C |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 112 op. zb. (DU) |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Orzechy | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Inne uwagi dotyczące przechowywania | Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed ciepłem. |
Ilość porcji w opakowaniu | 24 szt. |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 71 kcal |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 12,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 10,7 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,5 g |
Wielkość porcji | 16,6 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,4 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 2,1 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1,2 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 299 kJ |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,01 g |
Czy jednostka handlowa jest opakowaniem konsumenckim? | Tak |