Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Dodatki | Z nadzieniem, Z orzechami, Z czekoladą białą, Z czekoladą ciemną, Z czekoladą mleczną |
Zawartość netto | 400 g |
Waga jednostkowa brutto | 0,53 kg |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Niemcy |
Składniki | Składniki w zależności od rodzaju: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, pełne mleko w proszku, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), orzechy laskowe, śmietanka w proszku (z mleka), migdały, laktoza (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, kakao odtłuszczone, odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza, emulgator: lecytyny (soja), fruktoza, kawa, syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, aromaty, sól. Masa kakaowa: w czekoladzie pełnomlecznej z nadzieniem nugatowym minimum 32 %; w czekoladzie śmietankowej minimum 32 %; w czekoladzie pełnomlecznej z orzechami i migdałami minimum 32 %; w czekoladzie pełnomlecznej z nadzieniem pralinowym minimum 32 %; w czekoladzie deserowej mlecznej minimum 45 %; w czekoladzie deserowej z nadzieniem marcepanowym minimum 50 %; w czekoladzie deserowej z musem czekoladowym minimum 50 %; w czekoladzie białej i czekoladzie kawowo-śmietankowej: czekolada śmietankowa minimum 33 %, biała czekolada minimum 28 %. |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Storck sp. z o.o. Ulica i numer: Przyokopowa 26 Kod pocztowy i miasto: 01-208 Warszawa PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 60 op. zb. (DU) |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Orzechy | Tak |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Cukry | 48 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
Wartość energetyczna kJ | 2346 kJ |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość soli | 0,18 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 36,1 g |
Wartość energetyczna kcal | 563 kcal |