Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 PLN z VAT
Typ | Czekoladki |
Smak | Orzechowy |
Dodatki | Z nadzieniem |
Waga jednostkowa brutto | 0,25 kg |
Zawartość netto | 165 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Słowacja |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Mondelez Polska sp z o.o. Ulica i numer: Domaniewska 49 Kod pocztowy i miasto: 02-672 Warszawa PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 33 op. zb. (DU) |
Składniki | Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, olej palmowy, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz mleczny, pasta z orzechów laskowych, emulgatory (lecytyny sojowe, E 476), aromaty (zawierają mleko). Nadzienie z orzechów laskowych zawiera 5 % pasty z orzechów laskowych. Może zawierać inne orzechy. |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Tak |
Pszenica i produkty z pszenicy | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Może zawierać |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 8 %RWS |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,5 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 4,9 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 628 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 9 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 150 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 8 %RWS |
Zawartość węglowodanów w porcji | 16 g |
Wielkość porcji | 27,5 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 15 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 13 %RWS |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,4 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,1 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 17 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 6 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 25 %RWS |