Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: GELLWE
Typ | Galaretka |
Smak | Agrestowy |
Zawartość netto | 72 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Składniki | cukier, żelatyna, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwniki (kompleksy miedziowe chlorofilin, kurkumina). |
Waga jednostkowa brutto | 0,07 kg |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Foodcare Sp. z o.o. Ulica i numer: Spokojna 4 Kod pocztowy i miasto: 32-080 Zabierzów PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 270 op. zb. (DU) |
Zboża zawierajace gluten | Może zawierać |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Może zawierać |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Instrukcje dotyczące przygotowania | 1. Zagotuj wodę i odmierz 500 ml (2 szklanki). 2. Zawartość torebki wsyp do gorącej wody i dokładnie wymieszaj, aż do rozpuszczenia (nie gotuj). 3. Galaretkę wlej do naczynia i po schłodzeniu wstaw do lodówki. UWAGA! Świeże owoce kiwi i ananasa uniemożliwiają żelowanie galaretki. W czasie upałów użyj mniej wody. |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 296 kJ |
Zawartość białek (ogólnie) | 4 %RWS |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 2,1 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 14,9 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 4 %RWS |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 14,9 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 17 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0 g |
Ilość porcji w opakowaniu | 4 szt. |
Wielkość porcji | 143 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 6 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 4 %RWS |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 70 kcal |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 %RWS |
Zawiera barwniki | Tak |