Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Crispy Natural
Rodzaj | Suszone |
Zawartość netto | 18 g |
Smak | Truskawkowy |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Składniki | jabłka, zagęszczony sok truskawkowy, aromat naturalny |
Waga jednostkowa brutto | 0,02 kg |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Crispy Natural Sp. z o.o. Sp.k. Ulica i numer: Łódzka 145a Kod pocztowy i miasto: 62-800 Kalisz PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 99 op. zb. (DU) |
Technika utrwalenia | suszenie |
Termin minimalnej trwałości (od daty produkcji) | 405 dni (dzień) |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 25 °C |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Orzechy | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Instrukcje dotyczące przygotowania | spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | <0,1 |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 66 kcal |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 3 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 6 %RWS |
Wartość energetyczna kcal | 366 kcal |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość błonnika | 10,1 g |
Wielkość porcji | 18 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 |
Zawartość białek (ogólnie) | 1 %RWS |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,3 g |
Cukry | 70 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 12,6 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | <0,01 |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 279 kJ |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,2 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 15,1 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,8 g |
Zawartość soli | <0,01 |
Wartość energetyczna kJ | 1549 kJ |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 14 %RWS |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,04 g |