Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Bakalland
Typ | Całe orzechy |
Rodzaj | Migdały, Nerkowce, Orzechy laskowe, Orzechy włoskie |
Zawartość netto | 100 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Składniki | Orzechy nerkowca 25%, migdały blanszowane 25%, orzechy laskowe łuskane 25%, orzechy włoskie łuskane 25%. |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 144 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 0,1 kg |
Bardzo niska zawartość sodu/soli | Tak |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: FoodWell Sp. z o.o. Ulica i numer: Fabryczna 5 Kod pocztowy i miasto: 00-446 Warszawa PL |
Źródło błonnika pokarmowego | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Może zawierać |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Może zawierać |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Orzechy | Tak |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Może zawierać |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Może zawierać |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Cukry | 6,2 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość białek | 16 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 5,8 g |
Zawartość soli | 0,05 g |
Zawartość węglowodanów | 15 g |
Wartość energetyczna kcal | 634 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 2623 kJ |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 55 g |
Magnez (%RWS) | 54 %RWS |
Fosfor (%RWS) | 62 %RWS |
Fosfor | 435 mg/100g |
Tiamina (witamina B1) | 0,22 mg/100g |
Żelazo | 3,9 mg/100g |
Żelazo (%RWS) | 28 %RWS |
Witamina E | 17 mg/100g |
Magnez | 202 mg/100g |
Wapń | 132 mg/100g |
Ryboflawina (witamina B2) | 0,2 mg/100g |
Pirydoksyna (witamina B6) | 0,41 mg/100g |
Cynk | 3,5 mg/100g |
Miedź | 1,2 mg/100g |
Mangan | 2,9 mg/100g |
Witamina E (%RWS) | 139 %RWS |
Kwas foliowy (witamina B9) | 42 μg/100g |
Wapń (%RWS) | 16 %RWS |
Cynk (%RWS) | 35 %RWS |
Potas | 609 mg/100g |