Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Zawartość netto | 200 g |
Składniki | Mak |
Dla diabetyków | Tak |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 25 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,2 kg |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 126 op. zb. (DU) |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Czechy |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: VOG Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Przemysłowa 8 Kod pocztowy i miasto: 96-100 Skierniewice PL |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Może zawierać |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Tak |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Tak |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wielkość porcji | 200 g |